ragdoll cattery make it mine

  ragdoll cattery

  L

  Welkom.

  Welkom bij kattentrimsalon 4CatsOnly,

  Mag ik me even voorstellen,  ik ben Shirley van der Meij en woon samen met mijn man en kinderen en een tal van Ragdolls in Lelystad.

  Van jongs af aan ben ik al gek op dieren en leef daar mee samen en zijn niet meer weg te denken uit ons gezin, de passie voor Ragdolls

  heeft geleid tot het hobbymatig fokken van deze prachtige katten, en het  hebben van met enige regelmaat nestjes kittens, ook nemen we deel aan kattenshows en daarmee is de vachtverzorging en de liefde ervoor ontstaan.

   Ik probeer het werk van tandartsassistente te combineren met iets wat meer deel van mij uitmaakt en mijn passie is, het verzorgen van katten en ze lekker in hun velletje laten zitten.

  Ik heb de opleiding tot kattentrimster gevolgd bij Ellen van Klooster van begrijp uw kat, eerst de opleiding kattentrimmer en later

  ook die van  vachtspecialist.

  De opleiding was gericht op kat en vacht vriendelijke behandeling, en zo werk ik ook, samen met de eigenaar maak ik een plan van aanpak wat past bij de vacht van uw kat en welke haalbaar is voor de eigenaar.

  Kattentrimmen voor wie :

  Heeft Uw kat last van klitten?

   Bent u de vele haren in huis zat ?

  Spuugt Uw kat veel haarballen?

  Wilt u graag met uw kat naar een kattenshow?

   Heeft U te weinig tijd om uw kat te verzorgen?

   Heeft u hulp nodig om de verzorging weer op de rit te krijgen?

   Dan bent U bij ons kattentrimsalon 4CatsOnly Cats aan het juiste adres.

  Ik heb dan ook jaren lang ervaring met katten en weet dat zij zich het beste laat behandelen buiten hun eigen territorium en ik trim daarom het liefst bij ons in de trimsalon, maar als U die mogelijkheid niet heeft kan  hier in overleg vanaf geweken worden, ook is er de mogelijkheid voor een haal en breng service binnen Lelystad. Huisbezoek in overleg.

   aan deze pagina wordt nog gewerkt.

  catterymake it mine